Agyeogege Jeongchereul Deulkyeobeoryeotda / Caught By the Villain / Fuí descubierta por el villano / Kẻ phản diện đã phát hiện ra danh tính của tôi / O Vilão Descobriu a Minha Identidade / 悪役に正体がバレてしまった / 악역에게 정체를 들켜버렸다
8.2
70 votes
1
00.0%
2
01.4%
3
02.9%
4
38.6%
5
57.1%
Marks: 3.1K Reading , 2 Completed , 6 On hold , 0 Dropped , 1 Re-reading , 14 Plan to read
Views: it has 5.3K monthly / 695.7K total views.
Authors: Cha sohee / Chara
Genres:
Official status: Ongoing
Summary:
Although she had been a promising practitioner of kendo in the past, due to an accident she was forced to lead a plain life. After Seo Yuri gets into a car accident during a trip back home, she reincarnates into the novel, "The Song of the Moon," and becomes the elder twin sister of a side character who meets a destructive ending-- Selena. Selena hopes to prevent the destruction of her family, however, she is forced to take the place of her runaway brother, Celestine, in the knights’ squadron! Will she be able to avoid the villainous Crown Prince, Ignis, and survive?!

Vietnamese:
Mặc dù trước đây cô từng là một học viên đầy triển vọng của kiếm đạo, nhưng do một tai nạn,mà cô buộc phải sống một cuộc sống bình thường.Sau khi Seo Yuri gặp tai nạn xe hơi trong lúc trở về nhà từ chuyến đi du lich,cô ấy đã trọng sinh vào cuốn tiểu thuyết, "The Song of the Moon", và trở thành người chị gái song sinh của một nhân vật phụ có một kết cục ko tốt đẹp - Selena. Selena hy vọng sẽ ngăn chặn được sự huỷ hoại của gia đình mình, tuy nhiên, cô ấy buộc phải thế chỗ cho người anh trai bỏ trốn của mình, Celestine, trong đội hiệp sĩ! Liệu cô có thể tránh được Thái tử phản diện, Ignis và sống sót không ?!
show the remaining

Latest uploaded

Chapters

English
[52 chs / c0 - c51 / 26 days ago]

Reviews

Discuss

with chapters

Disqus ()